Si poses Google a Google, pots carregar-te l’Internet

Bé, això que acabo de dir no és veritat (només faltaria), però m’ha vingut a la ment després de llegir a Microsiervos que la novena paraula més buscada a Google Espanya és… Google! Sí, amics i amigues, en un exercici impecable de soberano despiste, hi ha gent que cerca a dins d’un cercador el mateix cercador. Realment impressionant (tot i que un altre dia parlarem de la gent que fa servir Google fins i tot per anar a les pàgines de les quals ja en coneixen l’adreça).

Però això m’ha fet recordar una sèrie que aquí a Espanya es va emetre pel satèl·lit amb el nom de “Los Informáticos”, tot i que en realitat es diu “The IT Crowd“, una nova mostra del genial humor anglès, aquesta vegada barrejat amb humor de caire més informàtic o geek. Aquesta escena per mi és brutal (avís: està en anglès i sense subtítols, o sia que afineu les oïdes):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top