Poti-poti de diumenge mandrós

Què voleu que us digui, aquest ha estat un cap de setmana mandrós. Gairebé no hem sortit de casa, ni tan sols per anar a barraques, en tot el “finde”. Exceptuant el dissabte a la nit, clar, en què vam anar a veure “El reino prohibido” (如果你说汉语,这个电影叫‘功夫之王’) amb en Jackie Chan i en Jet Li. Una bona manera de passar un parell d’hores ben entretingudes. Abans de la pel·li, vam anar a fer un volt per les parades que hi ha davant de la devesa, on hi ha uns graciossíssims grups de peruans que proven de fer-nos creure que son cherokees tocant temes pop amb flautes de pan. Impagable.

Em quedo amb una reflexió que faig a l’aire: Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, es compra un Audi A8 que paguem entre tots i l’oimple d’extres per fer-lo servir de cotxe oficial. On the other hand, el President de Cantàbira, el senyor Revilla, arriba a la Moncloa a entrevistar-se amb el president Zapatero en taxi. Sincerament, jo hi ha coses que no entenc.

Per últim, ja porto un parell de setmanes llegint la revista “El Jueves” en format digital. M’hi vaig subscriure atret per l’oferta que et feien (t’estalvies un euro per número, tito!), i deixant de banda que s’han de llegir amb el lector de Zinio (i que per tant estan en un format propietari), la lectura és còmoda, es llegeix de puta mare i em dóna una nova excusa per endur-me’n el portàtil al tren. Que dues hores de trajecte m’han de servir per alguna cosa.

Bona nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top