Fa tant de temps…

… que no deia res en aquest bloc, que han passat la tira de coses que ni tan sols he comentat. Obama ja és president de forma oficial, el Girona Futbol Club es troba instal·lat a la zona mitja de la taula de forma còmoda i hem entrat al 2009 amb un tros de crisi impressionant a les nostres esquenes.

Però res de tot això es pot comparar amb la notícia que ens canviarà la vida a la meva dona i a mi per sempre: d’aquí a uns cinc mesos serem pares d’una nena anomenada Laura, una petita que ens suposarà nous reptes i noves il·lusions a la nostra llar.

A veure si poca poc anem actualitzant aquest bloc, que ja toca…

2 comments on “Fa tant de temps…

Roser says:

Moltes felicitats, Enric!!! Benvingut al club de pares estressats però molt feliços! Espero que posis fotos de la criatura al bloc

laura?, com la Pausini? 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top