I encara fa més temps…

Quan estava a punt de convertir aquest modest bloc en un d’aquells que passen a engrossir les llistes de blocs declarats morts, va i resulta que a través de Twitter m’avisen de la oferta del 50% de descompte en els dominis .cat. I jo, que sóc de natural influenciable, no me n’he pogut estar. I apa, ja tenim domini nou: canpineda.cat!

Clar que ara toca omplir-lo. Que sembla cosa fàcil però no ho és. Fàcil és tenir actualitzat el Twitter (ja porto més de 1000 piulades en poc menys de sis mesos), difícil és pensar què coi hi poso al bloc. Però bé, el tren sempre dóna molt de temps per pensar, i al final fins i tot tant de pensament es pot traduir en un post decent.

Ja us aviso que una idea que em ronda és convertir els posts en preguntes, no fer-ho gaire llarg, i basar-ho en informació que també trobareu al meu perfil de Twitter (http://twitter.com/epineda). També tinc pensat en convertir-ho en una mena de diari de les meves experiències amb Linux, ja que darrerament m’hi estic aficionant.

Bé, encara que sigui per quarta vegada, benvinguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top