A classe: aprenent a millorar aquest bloc

Hi ha una cosa que és ben certa: mai he sabut com dinamitzar aquest bloc. Tinc la certesa que algú s’ho llegeix, clar, però la naturalesa erràtica dels meus posts (erràtics en temàtica i erràtics en periodicitat) fa que sigui un bloc difícil de seguir. I sempre he tingut l’espineta de trobar el meu espai dins la xarxa blocaire catalana, és a dir, trobar un tema que pugui explorar i explicar, i que generi interès en els meus lectors.

És per això que ha vingut “como agua de mayo” el curset d’estiu Vull ser blogger de l’amiga Anna Codina, l’ànima pensant del bloc Betes i Clicks (trobareu l’adreça al blogroll de la vostra dreta). Si he tingut sempre les ganes de posar-vos a escriure les vostres cosetes en un bloc a la xarxa, potser aquest curset us pot donar l’embranzida que necessiteu.

Més info:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top