Aquest 27 de setembre, Pirates!

Doncs sí, després d’una votació força interessant, no només pel nivell de participació sinó per les fluctuacions que hi va haver fins al resultat final, els Pirates de Catalunya hem decidit que ens presentem aquest 27-S com ja hem fet en dues ocasions abans que aquesta: sols, però obrint a la participació ciutadana coses tan importants com la llista o el mateix nom de la candidatura.

I per què, direu alguns de vosaltres? Per què posar-se ara a fer tot el procés de primàries, de recollida d’avals (510 a Girona, 5000 en total a Catalunya), imprimir cartells i material, preparar discursos i barallar-se amb tot cristo per una testimonial quota de pantalla i un més que probable ninguneig de la premsa catalana.

Docns per una raó ben senzilla: perquè hi tenim tot el dret. Perquè ens ampara l’article 21 de la Declaració Universal dels Drets Humans, i ja sabeu que hi ha poques coses més sagrades per un Pirata que aquesta declaració. I perquè ens va la marxa, per què negar-ho!

Així doncs, aquest 27-S aniré demanant-vos signatures per fer realitat el nostre somni: una mica més de pluralitat en aquestes eleccions tan polaritzades.

Salut i rom!!

Actualització a 30 d’agost de 2015:

El procés de primàries, el d’elecció de nom i el de recollida de signatures ja s’ha acabat. A Girona hem aconseguit aixecar 614 signatures, de les quals ens han acabat rebutjant 64 per motius diversos. Tot i així, hem assolit el mínim exigit segons la llei (510) i hi haurà llista de Pirates de Catalunya a Girona aquest 27 de setembre, una llista que la militància ha cregut que havia d’encapçalar jo mateix.

Així doncs tenim un motiu més per presentar-nos: concretament, 570 motius que ens hem treballat anant pels carrers i places de les nostres ciutats, amb decisió i amb honestedat. I això moltes candidatures no ho poden dir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top