Sóc candidat a Coordinador General de Pirates de Catalunya

 

Avui es dóna el tret de sortida a les primàries a dins de Pirates de Catalunya per escollir els nous membres de la Coordinadora Administrativa i la Coordinadora General. Per entendre’ns, són els dos òrgans que gestionen el partit i fan valer les decisions preses per l’assemblea. Allò que en els partits antics es diu Secretaria Nacional o similar, però que a pirates té, en alguns casos, meres funcions administratives.

Doncs bé, arribats a aquest punt, i després de set anys de militància a Pirates de  Catalunya, he pres la decisió de presentar-me a les primàries del partit per segon cop consecutiu. Si el primer cop ho vaig fer per presentar-me al càrrec de portaveu, un càrrec que he anat exercint aquests darrers anys, aquest cop em presento al càrrec de Coordinador General. Arribo a aquesta decisió empès per la necessitat que tinc d’aportar el meu granet de sorra per fer que Pirates de Catalunya esdevingui un actor reconegut dins del panorama polític català. En concret, em marco com a objectius els punts següents:

  • Treballar per optimitzar i dinamitzar el funcionament intern de Pirates
  • Enfortir els ciments ideològics
  • Dinamitzar la seva comunicació externa i els actes de presentació del partit arreu del territori
  • Impulsar les territorials

Espero poder aconseguir tot això amb el suport dels meus companys i de l’Assemblea de Pirates. Companys, llevem àncores!

Actualització (15/06/2017): ja podeu veure les candidatures publicades al Sistema de Participació de Pirates. El proper diumenge 18 de juny s’inicien les votacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top