Alliberem la ceba!

Entre les moltes coses que hem fet a casa en aquests darrers mesos la Mabel i jo, una d’elles ha estat omplir el menjador de quadres. Uns els hem comprat, d’altres els hem dissenyat, però si n’hi ha un que per sobre de tots fa que ens sentim com a casa i ben sabadellencs, és el de la ceba.

El quadre, en una foto bastant retocada, feta des del mòbil i amb mala llum. en viu guanya molt!

El quadre en sí no té gaire misteri, però conté la silueta d’un dels símbols de Sabadell, la ciutat que m’ha acollit com a ciutadà des del mes de maig. I un cop penjat, i integrat amb la resta de quadres, he pogut veure que no queda tan malament, i que fins i tot a d’altres persones els podria agradar tenir-lo. Així que, tant si vols el quadre en el seu tamany original (15×10 cm) com en un format editable per poder fer els teus remixos, segueix els enllaços que et poso a continuació:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons

Si t’agrada aquest quadre (o d’altres que pugui fer), considera pagar-me un cafetó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top