De tornada

Diuen que la millor part d’una aventura és la tornada (o almenys això diuen Els Amics de les Arts a la seva cançó “El Matrimoni Arnolfini“), però el que no diuen és que tornar també pot ser dur, sobretot després d’un període llarg d’inactivitat. I ara jo em trobo així, provant de connectar amb el meu jo digital després de gairebé tres setmanes d’activitat més aviat minsa.

I què és això del meu jo digital? Doncs és tornar a publicar al Twitter amb una certa assiduïtat, tornar a penjar coses a Instagram, provar de revifar (amb moderació) el meu malaguanyat perfil de Facebook, tornar a escriure a un blog que necessita una remenada bastant gran. En definitiva, tornar a fer allò que em definia a la xarxa fa un temps.

Per tant, tornem del llarg viatge, deixem les maletes endreçades i la roba a la rentadora, i ens tornem a posar a omplir de contingut el meu espai virtual. ens llegim?

One comment on “De tornada

Jara says:

Benvenuto, Benvingut Capità!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top