Reinicio el meu canal a Youtube

Sempre havia tingut el cuquet de tenir el meu canal de Youtube: un lloc on poder gravar vídeos explicant les meves coses i, per què no dir-ho, satisfer una mica el meu ego també. El problema? Que fins ara no havia tingut ni el temps ni les eines per fer-ho amb un mínim de qualitat.

Les eines? una càmera decent al mòbil, un micròfon i un trípode per al telèfon. El temps? El que he tingut durant la pandèmia i ambb la meva recent paternitat. Les ganes? Totes! Els temes? Bé, ja els anirem trobant.

De moment ja tinc una minicareta d’entrada, i idees per fer com sis vídeos més. Si no et vols perdre cap d’aquests vídeos, estigues atent a les meves xarxes socials o, millor encara, subscriu-te a meu canal.

One comment on “Reinicio el meu canal a Youtube

[…] Vaja, que enmig d’aquest rebombori jo no em podia pas estar quiet i he decidit que havia d’explorar els dos formats. I des de fa un mes aproximadament em dedico a fer directes a Twitch, cinc cops per setmana, sobre les 8 del matí. Uns directes que he acabat formatant com si fossin un programa matinal de ràdio en directe amb interacció amb els meus espectadors, i que a més m’han servit per augmentar el contingut que ofereixo a un canal de YouTube que reobria fa poc, tal i com us vaig explicar per aquí. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top