Ajuda’m a presentar el meu podcast als Premis Sonor

Normalment no m’agrada demanar favors, però diuen que un dia és un dia i avui és per una bona causa (o això diuen).

La gent de la revista digital La Mira han organitzat, juntament amb Catalunya Ràdio, la primera edició dels Premis Sonor al millor podcast en català. I és clar, jo que tinc un podcast en català sobre bandes sonores, he cregut oportú presentar-m’hi.

Tot i això, a banda del que jo hagi fet pel meu compte, hi ha un premi especial del públic. Les personetes com tu i com jo podem proposar podcasts per a que siguin finalistes d’aquesta categoria, i els que tinguin més supost seran els finalistes. I aquí és on em pots ajudar tu!

Què pots fer per ajudar?

Doncs és molt fàcil, només has de seguir els passos següents:

  • Ves al formulari en línia de la web dels Premis Sonor: formulari (enllaç en una pestanya nova)
  • Quan et demani el títoldel podcast, escriu “The Sound of Film Music
  • Quan et demani l’adreça del podcast, posa això: https://linktr.ee/enricpineda/
  • I tot seguit, deixa les teves dades personals

I ja estarà. També pots compartir aquest article del blog (sí, el que estàs llegint ara) a les teves xarxes i animar a més gent.

I tot això per què?

Doncs fàcil: és molt probable que podcasts més professionals i més ben produïts guanyin les candidatures oficials, però és en aquesta on podcasts com el meu podem tenir alguna oportunitat d’accedir a la Gran Final. Així que, si vols que aquest humil podcast tingui una oportunitat, aquesta és la teva oportunitat!

Gràcies per endavant, i que la música ens acompanyi a tots!

2 comments on “Ajuda’m a presentar el meu podcast als Premis Sonor

Votat! Espero que tinguis molta sort 🙂

Enric Pineda says:

Moltíssimes gràcies, bonica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top