Patrocina’m a la Cursa Popular de Sabadell!

Sí, ja sé que em vaig posar com a termini fer una Sant Silvestre aquest 31 de desembre, però tenint en compte que m’he vist prou bé en els entrenaments que vaig fent aquests dies, he decidit apuntar-me a la Cursa Popular de Sabadell que tindrà lloc el proper 4 de setembre, aprofitant que és Festa Major. I el cas és que m’agradaria tenir un record de la meva primera cursa a la capital del Vallès Occidental (ho sento, Terrassa, no és res personal).

L’organització no regala res, així que he pensat una bogeria: si trobo un patrocinador, dissenyo una samarreta amb el logo d’aquest patrocinador a canvi de que aquest em pagui la impressió de la mateixa. Sí, ja sé que és molt just i que hi ha el mes d’agost pel mig, però si tens un negoci o una marca i vols que estigui durant un mes preparant-me amb una samarreta amb el logo de la teva empresa, aquesta és la teva!

Què t’ofereixo, a més? Doncs anar a entrenar amb la samarreta, mencionar-te per xarxes cada cop que comparteixi les meves rutes, i donar-te una mica de visibilitat. I el dia de la cursa el teu logo es passejarà pels carrers de Sabadell.

Què, t’animes? Contacta’m per xarxes o envia’m un mail. I parlem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top