Ja pots seguir el meu blog des del Fedivers!

Per fi, després de fer unes quantes cerques i de diexar-ho per impossible no sé quantes vegades, per fi ja pots seguir el meu blog des del Fedivers amb un compte propi!

Si tens ganes d’estar al cas de totes les coses que publico per aquí, només cal que em busquis a la teva instància de Mastodon / Akkoma / Pleroma amb el nom d’usuari @epineda.

I aquesta entrada serveix, bàsicament, per provar si funciona i em veig a mi mateix publicant coses al Fedivers des del meu WordPress.

P.d. Si tens un WordPress funcionant, i el plugin de ActivityPub no t’acaba de funcionar, en el cas que l’error sigui un error del tipus 400, potser aquest article t’ajudarà a trobar la solució (a mi m’ha funcionat).

2 comments on “Ja pots seguir el meu blog des del Fedivers!

Aina Mas says:

@epineda que xulo! Jo estic pensant compartir els posts d’un blog que tenia sobre manualitats i que crec que pot ser interessant. Així que mirare l’enllaç que recomanes. Gràcies!

Ederto87 says:

@epineda Gràcies per compartir la teva experiència. La trobo molt enriquidora per aquelles que volen lligar el seu blog al fedivers. Sembla ser que un company d'un grup de Telegram va maldar per fer servir el plugin "activity pub". Espero i desitjo que trobi la solució als problemes a l'enllaç que has afegit al teu article. Visca el fedivers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top