Poti-poti de dilluns

Star Wars: The Clone Wars

Anirem ràpid amb aquest tema: la peli no val una merda. S’han cagat alegrement en tota la màgia i feeling que destilaven les pelis originals de la saga per fer un producte barat, carent de gràcia i força deficient. Si algú té curiositat, que posi lka mula a treballar, però no us gasteu les peles per res del món.

El Girona il·lusiona

L’equip de Raül Agné va fer saltar els pronòstics i va aconseguir una merescuda victòria per 0 a 1 a Balaídos, un d’aquells camps que sempre s’associen amb la primera divisió. Amb aquesta trempera (que esperem que no s’acabi abans d’hora), un pot començar a somniar amb els punts suficients per salvar la categoria aquest any.

Estrena a Ona FM

Amb els nervis propis de qui s’estrena en un mitjà desconegut, he fet la meva primera intervenció al programa “La Vinyeta” d’Ona FM. Podeu escoltar el meu moment estel·lar aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top