Renfe regionals: ni amb tu ni sense tu

Escric aquesta entrada després de l’enèssima bufonada de Renfre Regionals a la línia Barcelona – Girona – Figueres. Si l’altre dia eren les desventures d’una locomotora cremada a Gavà (que va afectar de retruc les dues noves potes  de la línia C-2 de Rodalies) o la vaga de “bitllets caiguts” d’alguns dels usuaris del Catalunya de les 7:41, avui ens ha tocat patir un retard de 25 minuts sense justificació per part de Renfe o ADIF. Ja no sabria dir quants minuts hem perdut els patidors d’aquesta línia en retards.

Com bé diu la meva amiga Cristina, això no ha fet res més que començar. Òbviament, quan les obres del TAV a Girona estiguin més avançades, igual que al tram entre Girona i Figueres, aquests retards de 25 minuts es quedaran en simples anècdotes davant del que ens podem esperar. Ja val més que els que agafem aquests trens cada dia ens plantegem altres vies de transport o alternatives com el teletreball.

Realment Renfe sap com estem? Realment creieu que li importa el més mínim una colla de frikis que agafen el Catalunya destinació Barcelona per anar a treballar? Jo diria que no. Més valdria que aquests trajectes entre capitals catalanes es cobrissin amb un servei decent de Ferrocarrils de la Generalitat. No tinc gaire experiència en aquestes línies, però les poques vegades que els he agafat sempre han anat força puntuals. Renfe és cada vegada més una rèmora del passat, un recordatori continu del “Rogamos Empujen Nuestros Ferrocarriles Estropeados”, una lacra per la mobilitat de la gent. En definitiva, un estorb.

I a més, em pugen l’abonament mensual deu euros. Malparits…

One comment on “Renfe regionals: ni amb tu ni sense tu

Cristina says:

No puc estar més d’acord…Quan el revisor em va dir que la línea Girona-Figueres seria única (única!) bidireccional, i que els trens s’haurien de donar pas…afegit als vint minuts que ja inclosos als horaris nous…afegits al retard habitual de deu-quinze minuts…quant trigarem? tres hores?! au va…més ens valdria acampar a l’estació de sants, tot plegat…això sí, no perdonen la pujada de preus abusiva, tant sí com sí…
(no sé com acabarà, ufff, la que ens espera)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top