Permís per pelar-se-la

La nostra protagonista (o el protagonista, no ens posarem sexistes ara) té una addicció: necessita masturbar-se. Ja sigui per alliberar tensions, com a final d’un dia especialment dur, o perquè en aquell moment no té res més a fer, necessita uns 10 minuts per practicar l’onanisme. L’organisme li recorda, cada certes hores, que hi ha neguits interiors que cal calmar.

Va començar jove, com molts dels seus amics i amigues, però mentre la resta han aconseguit mantenir a ratlla aquestes necessitats, ella (o ell, vaja) no pot. I això ha començat a afectar la seva feina. De fet, cada dues hores ha d’anar al lavabo i estimar-se una mica abans de continuar. És relativament poc temps, però és cada dia.

Al final, la direcció de l’empresa parla amb aquesta treballadora i arriben a l’acord de que cada 2 hores tindrà 15 minuts per satisfer-se. A més l’empresa l’acomodarà un lavabo exclusiu per ella, amb material per si un dia no té la imaginació gaire desperta.

Arribats a aquest punt, què en penseu? Fa bé la direcció d’acomodar un espai tècnicament comú per a aquest ús? Ha de permetre que aquesta treballadora perdi 1 hora diària masturbant-se? És millor això o que certs treballadors hagin d’aguantar l’assetjament d’aquesta persona? Ves a saber, potser alguns dels que esteu llegint això ja us heu posat les mans al cap imaginant-vos qui seria el/la pajillero/a de la vostra feina.

Doncs bé, ara canvieu les palles per cigarretes. Canvia la història, eh?

Penseu-hi: per llei l’empresa està obligada a satisfer i permetre que els addictes a fumar puguin calmar la seva addicció en un espai per a ells (a fora, clar). És a dir, la llei permet que l’empresa incentivi i esperoni indirectament una addicció perjudicial per al treballador, que es pot acabar traduïnt en menys productivitat i en una esperança de vida més curta (no cal que us faci el sermó de les malalties directa o indirectament relacionades amb el tabaquisme). Jo no sé com ho veieu vosaltres, però jo no ho trobo lògic.

Colofó: mentre fumar dóna números per patir malalties càrdio-respiratòries, així com ajuda a desenvolupar diversos tipus de tumors, masturbar-se preveu l’aparició del càncer de pròstata entre els homes i aporta multitud de beneficis entre les dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top