Reiniciant el moviment pirata a casa nostra

reboot_02

Sembla complicat haver d’argumentar per què un partit polític com Pirates de Catalunya necessita obrir un procés de refundació quan amb prou feines compta amb 8 anys de vida. Un està acostumat a sentir de processos de refundació de partits que tenen dècades de vida i molt recorregut polític a les esquenes. Socialistes, convergents, populars… tots han passat per processos de refundació derivats de la gran quantitat d’anys que fa que governen ens grans i petits. I Pirates no entraria en aquesta categoria.

Però hi ha quelcom que també és innegable, i és que Pirates de Catalunya tampoc és un partit normal. Defensem temes que per molta gent son entre complicats i poc importants. Defensem formes de fer política diferents a les que defensen els partits tradicionals (democràcia directa o líquida, participació ciutadana, respecte absolut als Drets Humans, etc). I un partit que no és normal en aquests aspectes no pot pretendre ser normal en els mecanismes interns de funcionament.

Per això hem engegat un procés de refundació quan només fa 8 anys que existim. Som com un programari que necessita actualitzacions, i el millor és que les actualitzacions les escrivim seguint la filosofia del programari lliure: entre tots i sense propietaris. És per això que, a diferència d’altres partits, el nostre és un procés obert a tothom.

Si estàs llegint això i creus que pots i vols participar i dir la teva, t’animo a que entris a http://debat.pirata.cat, et registris i participis. T’hi espero!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top